Monday, November 28, 2011

How My Look??

Salam dan Selamat semua READER..
Who's my LOOK?? Macam pelik saja, betul tak?

Mula-mula saya mahu minta maaf kalau awak semua yang sedang mambaca tidak boleh komen..Saya tak reti nak masukkan code HtmL..Saya sedih..tapi mungkin nasib saya..

Tapi awak semua puas hati atau tidak dengan layout baru blog saya?? ^^saya harap awak semua puas hati..saya punya blog tak camtik mcam blog awak semua..
Nak tahu satu cerita tak?? Nakatau tak nak saya still nak tulis juga..hehe..

Kawan saya komen dekat wall saya..

wan~
cntek blog kmu !! :)
· · · See Friendship · about an hour ago

Okey awak faham atau tidak?? Fahamkan..jadi saya tak perlu terangkan lagi.. ^^
Lagi satu MY NEW LOOK ini..
Saya pakai shall..hehe..lookat this..

Photobucket

Tadaaa.. Inilah gambarnya :D
Belajar sendiri and buatsendiri..pelikkan??

Ini lagi.. ;)

Photobucket

Ini picture untuk malam dinner PRS dekat Collage :)
Yang stail ini bukan saya buat..tapi DidiSham yang buat..She'smy roomate :)
Cantik tak dia buat..tapi yang pakai tak CANTIK...

Photobucket

Yang dalam picture ini adalah FaziraMatRoOM dan saya..
Shall saya ini NabilaSaiD yang buatkan..pandaikan dia buat..
Tapi kalau saya pakai mesti tak cantik..

Okeylah sampai dekat sini saya nak buat post kali ini..nanti saya update lagi.. :) Jumpaawak semua lagi di lain lembaran.. LoVE you AlL

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Pening

olla!!
salam dan selamat kepada semua reader..
saya nak ucapkan ribuan maaf sebab blog ini..anda tidak boleh komen bukan?
saya nak minta maaf sebab saya tak buat baik pulih..sebab saya tak reti..saya nak cakap..ada sesiapa nak tolong saya??tolonglah..sekian dekat saya..please.. :(

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Sunday, November 27, 2011

give away by brown house

salam semua..
okey hari ini nak mengepost setelah sekian lama tak post..walaupun blog ini tal ada follower..
SAYA TERAMATLAH SEDIH sebab di blog ini tidak mempunyai ramai follower..cewah!!baku punya spelling..now I want to tell you why saya tulis post ini..

Pada tanggal 25 NOV jam 06:31 pagi saya diTAGkan oleh SIS DIERA untuk give away rumah coklat..aku yang baru tengok blog ini pun..nak join jugaklah..manalah tau ada rezeki..hehehe..ini bukan ada hajat yang jahat pun..baik je..sebab ape??

SEBAB :
- untuk bumi kita ini yang semakin ???? tak tahu nak sambung apa dah..

okey-okey back to the topic..aku nak cerita pasal GIVE AWAY BY BROWN HOUSE ini..maaflah tuanunya blog kalau baca saya punya entry yang terlalu banyak sangat melalut..saya minta maaf hujung rambut ke hujung kaki..

CLICK INI UNTUK KETERANGAN LANJUT

sekarang aku nak tag some people jugak..who's yang bertuah tu??look at this screen..
CIK AIN
CIK FARAH
CIK MURAI
CIK SCHAFYYCURLMYRA

tahniah kepada mareka..dan tarikh tutup untuk giveaway ini pada tanggal 2 DEC 2011
hair ter
lupa pula..slogan kena ada jugak..

"Pemuliharaan Alam Sekitar, Tanggungjawab Bersama Kerana untuk mengembalikan khazanah alam yang telah luput pada hari ini." itulah slogan saya..macammana pula dengan anda? SELAMAT MEMBINA SLOGAN!!!


* pastikan slogan anda tidak melebihi 15 patah perkataan *

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Wednesday, November 23, 2011

newest POST

salam sume..chat sume???
umm ari nie nk cte byk sgt..nk taw x psl pe???
nk cte mcm2..nk cite sl die..kwn2..ending for akhir tahun..huhuhu..
cm gedik plak..
x kire gk..nk cite gk..

ENDING YEAR
-sonok r ngan kwn2..tp last year kn exam..last exam ari tu biologi..pergh..susah giler..rase nak mati jwp exm ari tu..tp skink nie dhnredha jp..pe result yg sme kt umah t..pointer pown..sadakallah je r..uuuu...tabah je r..umm!!!

SI DIE
-x tw r nk kte cm nie..kdg2ak cm nie die cm tu plak..pening r ngan die..tp lw ati dh jtuh syg tuu..kne r gk an..SYG???hua3..really ak syg die??syg r gk..walaupun skit..cm ne ak nk sbr nan die??cmne ak nk wt nie??ak dh buntu..ak penah mnx clash tp..die x nk clash..nie yg mkin parah kt ari aku nie..x ke sukar gitu??tp nk wt cm ne..life must go on..GANBATTE KUNDASAI!!!ak nk cite byk tp x tw nk kate pe dh..

SEMALAM
adik aku yg nombor empat tu nk buat air..die tanye kt umi, ape 3 in 1 tu..so my umi said '3 in 1 tu ialah tiga dalam satu'..then adik aku nie pown gi rbuat air..lps die buat air..adik aku ckp 'nie x sdp sgt..kalau tmbh lg satu peket lagi sedap'..umi ckp 'kmu buat nie dua peket. ke??org 3 in 1 tu 3 rase dalasatu peet..bukannye 3 peket dalam 1 mug'..kteorg semua dlm rumah tu gelakkan die..rase nakecah perut time tu..lawak sgtlah..hahahah...

*sorry kalau korunk tak faham cerite nie..tp kalau boleh korunk try lah fhm kn jep..sebenarnya nk upload picture tp x bley sbb x bwk pendrive..sedih.. :(*

okeylah samapai dekat sini saja yang aku nak cerita..nanati sambung cerita lagi..salam and tata..

perkataan yang baru dipelajari ialah :
1. gomayo-terima kasih
2. usobwa-senyum
3. pali.ka.ka-pergi

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Ringankan Tangan Anda KLIK To Our SPONSOR