Saturday, October 1, 2011

segmen tambah follower[HAris KAito]

Assalamualaikum..
Kita bertemu kembali untuk lembaran yg kedua ya..huhu..untuk entry kali ini..sy nak cerita pasal Haris Kaito punya segmen..umm..sy nak tambah follower juga..

Kalau nak masuk segmen ini..ada syarat-syarat tertentu..syaratnya ialah..
JENG!!JENG!!JENG!!

Awak sorry je..sebab sy just copy saja yg Haris Kaito tulis tuu..jangan marah ya..


 
The rules is :
1. Follow blog Haris Kaito.
2. Buat satu entri bertajuk SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH          
     FOLLOWER 
3. Letak banner kat atas nie dalam entri SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH    
    FOLLOWER
4. Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag gak Haris tak kesah.
5. Letakkan link entri korang kat bawah nie(blog HAris KAito).

Senangkan..so tunggu apa lagi..lets make a move..marilah sama-sama kita mengimarahkan lagi segmen HAris KAito ini..

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

kisah kerdilku ini :)

Assalamualaikum dan selamat malam semua..
Nampaknya blog sy yang lagi satu ni x mendapat sambutanlah..sy nak guna blog la satu tapi tak boleh..sy sedih sangat nak buat macam mana..esok pula perlu kembali ke sekolah..rasa macam nak menangis saja..sy harap-harap blog sy yang satu ini adalah juga orang yang follow sy..sy juga mahu menaik tarafkan blog saya yang satu ini..nak bg comel walaupun memang sy tak reti buat blog sy jadi comel..tp sy akan cuba yang terbaik..GANNABATTE!!CHAIYOK!!CHAIYOK!!sy nak blog sy ni mcm blog org lain juga..ada byk follower..sy jelous jugak tengok org lain ada byk follower..tp sy x tau mcm mana nak buat blog sy ni byk follower..blog yang ni baru satu org saja yang follow iaitu, sy..blog lagi satu mmg agak byk drpd blog ni..cuma 47 follower saja..okey..sy sudah byk merepek psl blog sy..sekarang sy nak kenalkan diri sy kerdil ini di sisi org yang kucintai..huhu ^ ^..buat ayt jiwang kejap.. :)

Kenali diri ku yang kerdil ini

Nama penuh saya ialah Wan Nursyahada Nazurah Bt. Meor Muhammad Sulaiman..sy berusia 16 tahun..tp x cukup lagilah..sy lahir pd tanggal 18 Disember tahun 1995..kan sy sudah kata..sy tak cukup umur lagi..sy bersekolah lagilah..sy study di Sekolah Menengah Raja Permaisuri Bainun (SMKRPB) bukanlah..sy sekolah di MAktab Rendah Sains MARA Lenggong, Perak..sy stay dekat perak..dulu waktu sy form 1 sy sekolah dekat SMKRPB before dapat tawaran pergi MRSM..sy stay dekat SMKRP dalam  masa 1 bulan saja rasanyalah..sy pun tak sure..dan sekarang sy masih berada di MRSM Lenggong lg untuk melanjutkan pelajaran sebagai seorang pelajar form 4..nak contact sy mcm mana??nanti sy bg tlg utk readerlah..jgn risau sy bagi punyalah..umm..lg nk cerita psl apa??haa..sy juga salah seorang ahli Power Rangers Sekolah or Perosak Rakan Sebaya??sy tak adalah mcm tu ya..sy salah seorang ahli Pebimbing Rakan Sebaya di sekolah sy itu..sy perlu menjadi seorang ketua PENERBIT..tp sy ada bakat untuk menerbitkah??cikgu nak tengok draft buletin yang pertama..due date pada 10/10/11..tarikh due date itu sudah dekat ini..tapi sy masih mencari topik utama yang perlu dipamerkan untuk buletin..mahu cerita pasal doktor..boleh saja..tapi doktor ada dalam pelbagai bidang..ini yang sukar sikit..parah-parah..sesiapa yg ada idea..sharelah dengan sy sekali..bukan kah SHARING IS CARING..huhu.. ;)
My Story
Panjang sgt sy bercerita??nak sy stop dekat sini atau nk sy smbg lg??boleh tak sy nk smbg lg sikit??boleh kan..sy nk cerita satu mslh sy boleh atau tidak??sy tak kira..sy perlu bg tahu juga..umm..sy sedih sgt tau..sejak sy dilantik dengan ada jawatan seperti sy sebut di atas..kawan sy A,B,C, n D ni tak suka dekat sy..mereka pinggir kan sy..sy rasa sy x bersalah dlm hal ini sbb cikgu yg pilih bukan sy yg volunter nk jd..sy sedih sgtlah..sy yg salah ke sekarang ini??tlg bg tahu sy..mereka tak tegur sy walaupun dlm sms n facebook pun..kalau cakap lahilah mereka tak mahu nak berkata-kata..sy touchinglah..mereka yg paling rapat dengan sy..sy tahu di  mana saja kita boleh mencari kawan..sy mmg ada kawan..ramai..tapi mereka lain..perangai mereka lebih kurang sy saja..tiga suku jugaklah..tp disebabkan hal yg tak mustahil mereka tak tegur sy..ohh..touchingnya sy.. :(

okey..mesti awak letih dengar cerita sy kan??okey tak apa sy akan stop dekat sini..sy nak mngedit blog ini..biar jadi comeylah sikit..kalau ada apa-apa nak tau pasal sy..you can contact me..or message me..okey..nanti sy up-to-date dengan ada tips..banyak tips..okey..see you later..salam..



THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

first post

salam sume...
knl ke spe owner blog nieh??
umm..ape??x tau lg??x pe2..
nie owner nk knl kn diri..
nie tuan punyer blog kpd blog click ini tp semua tahu ke kenape aku tkr??
sebab die punye post bile nk bace jd gelong..umm..sedih sgt taw..nk buat mcm mane kn...
hope korunk enjoy dgn blog yg nie..nie first post utk blog nie..so x tau nak tulis pe dh..
just nak ckp..good night lah..dh mlm ni..tata semua..

oyasuminasai!!!maksudnya good nigth..

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Ringankan Tangan Anda KLIK To Our SPONSOR