Saturday, December 8, 2012

FOLLOW - MengFOLLOW

Assalamualaikum dan ucapan selamat kepada semua...

Saya telah pulang untuk menghidupkan balik blog yang telah bersawang ini... Apa khabar?? Sekarang ini baru saya berkesempatan untuk update blog ini... Maaf kerana membuat kalian menungg... (perasan) Ok.. Saya tak mahu berdalih lagi... Sekarang ini saya HAPPY kerana saya sudah habis zaman persekolahan... Sedih mestilah ada sebaba rindu dekat kawan-kawan... Saya duduk dekat rumah tak ada kawan hanya adik perempuan saya saja... Tapi setiap manusia perlu bersyukur,betul tak? Rasa macam tangan ini dah lama tak exercise so tangan jadi tergeliat banyak sangat-sangat... Hehe.. :) 

Pagi tadi alhamdullilah saya selamat tiba di rumah saya sendiri... Rumah ku SYURGA ku... Saya balik brsama-sama umi dan adik perempuan saya... Adik-adik saya yang lain bekerja pada waktu ini... Seronok mereka kerana dapat gaji... Saya? Tak dapat gaji pun sebab tak kerja... Nama saja lepas SPM tapi tak buat kerja sambilan... Manalah saya ada kesempatan sebab bulan JANUARI 2013 kena daftar sebagai 'pelatih negara' katakan... Sebab itulah saya tak kerja... Lagipun sekarang saya nak ambil lesen kereta... WAAA... Tak sabar tau... Nanti dapat drive kereta sendiri boleh ringankan beban umi saya selama ini... Umi sya selalu bawak kami pergi mana-mana saja... Ayah selalu dengan kerja so tak bolek bawak kami adik-beradik... Umm... Nanti hari AHAD kena pergi ambil lesen kereta... Guys... Wish me luck OK!

Disebakan saya dah lama tak update blog ini... Sekarang saya nak update tentang FB ( facebook )... Suatu masa dahulu saya pernah update post dekat group ini... 'Kepada sesiapa yang follow saya saya akan follow dia balik'... Jadi kini tiba masanya saya menyanaraikan siapa yang sudah saya follow atau belum... Awak boleh tengok kalau saya tak follow lagi... Atau nak suruh saya follow awak tapi awak tak komen dekat group itu, awak boleh KOMEN dekat BLOG INI... Sementara itu saya nak update gambar dulu... :)















Haaa... Tengok itu semua komen yang diterima... Sekarang saya nak senaraikan 'pengomen' status saya itu... :)

1. Nur Mariah
2. Alis Aryani
3 Aqilah Key
4. Nor Adilah Mat Nawi
5. Mirza Nazirah Nazri
6. Lieya Emylieya
7. Siti Hawaliah Darmansah
8. Qixmah Asraiil
9. Sarah Anis
10. Maisarah Morat
11. Zawien Najah
12. Syafiqah Rosli
13. Nazira Hawani
14. Aini Dot
15. Zuhaira Zainuddin
16.Aydaa Ruflynn
17. Intan Syamimi
18. Korn Razak
19. Najihah Rodzi
20. Yaya Dalilah
21. Irchamdy - Iyan Theholazt
22. Didi Oren
23. Sue Aida
24. Nfr Ruzaimie
25. Nahr DeviantArt
26. Nur Syafiqah
27. Wan murni Binti Amran
28. Nadhirah Khadir
29. Nana Baharuddin
30. Namaku Aming
31. Nieda Aziz 2
32. Hazirah Halil
33. Intan Fadlina Ramli
34. Ain Nur
35. Puteri Najihah
36. Eykin Fendy 2
37. Nik Syam
38. Momox De'amore
39. Najwa Iezora
40. Shahirah Saadon
41. IeudaLaeya Dalila

Fuhh... Senarai panjan ini...Sakit tangan dah sekarang... So nanti yang lain saya akan follow secepat yang mungkin insya-allah... Jangan risau yang penting saya akan follow juga... Sama ada cepat ataupun lambat sahaja... Harap maaf jika saya terkasar bahasa ketika berbicara di laman ini... Ini baru tengok dekat FB... Cuba tengok dekat chat box pula... Ummm... Lenguh dah badan saya ini... OK... Samapai di sini saja saya berbicara... Semoga kita bertemu di lain lembaran...

P/s : Maaf sebab saya tak letak link... Saya akan letak juga... Atau awak boley rujuk pada gambar yang sedia ada... Harap maklum... T&S

DON'T FORGET TO FOLLOW ME... I WILL FOLLOW YOU SOONER... JUST WAIT...


Salam sayang, 

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Ringankan Tangan Anda KLIK To Our SPONSOR