Tuesday, December 13, 2011

Annyeong !

Annyeong !!!
Salam !!!
Selamat pagi, petang, siang dan malam !!! ^^

Sihat tak semua ? Hope semua sihatlah.. Macam saya.. :)
HAri nak cerita sikit tantang diri saya dan apa yang telah terjadi.. ^^
Nak start macam mana ? * thinking * ????
Oh!!! Get an idea.. =3

First story..
Pernah sebelum ini saya join segmen dengan Cik Jijah.. Umm.. Semalam baru saya perasan dua tiga hari ini blog saya kena tengok dengan orang.. Alah! Biasalah itu cuma orang yang melawat blog saya ini tak follow saya.. Wuish.. Sedih sangatlah pula.. :( sebab tak follow saya.. Okay.. Stop talking about that.. Now I want to talk about ' GiveAway Rumah Coklat '.. Nak tahu kenapa? Sebab Cik Jijah kata saya jadi pemenang untuk give away yang dia buat happy gila saya.. Sorry baku sikit.. Ini bukan sikitlah tapi dah banyak sangat bakunya.. Hahaha.. Kalau saya buat ShortForm takut orang tak faham pula.. ^^

Nak tahu macam mana saya boleh tahu saya pemenang give away yang Cik Jijah buat ? Sebab dia buat SHOUT dekat ' Cafe ' saya.. ^^ dia tulis macam ini..

Cik Jijah hai tahniah.. awk pemenang GA RWC.. hantar nama dan alamat nak pos hadiah.. zid_zah@yahoo.com
Mula-mula saya terkejut juga sebab saya jadi salah satu pemenang.. Saya tak sangka.. Mungkin rezeki saya kali ini.. Alhamdulillah.. Lepas saya dapat tahu yang saya jadi winner.. Saya pun bagi e-mail dekat Cik Jijah kita ini.. ^^ Lepas itu Cik Jijah kata tunggu hadiah menanti anda.. :) Saya tak tahu nak balas apa.. Jadi saya cakap dekat Cik Jijah ' Terima Kasih ' ...

Cerita pertama sudah habis cerita kedua..

SEcond story..

Ada seorang ' Guest ' ini datang tengok saya punya blog.. Dia cakap sudah follow.. Thank untuk awak sebab sudah follow say.. Thank you.. :) saya tahu dia tengok blog saya sebab dia JERIT untuk saya.. Gomawo awak.. * I give you my cute face * Tapi saya tak cute pun.. Saja buat untuk gembirakan hati saya ini.. @.@

myaa (guest) done folllowing u . wut a nice blog

Inilah JERIT yang Myaa bagi untuk saya.. Tapi blog saya tak nice sangat Myaa.. By the way ' Thank you so much, dear ' ...

Okay.. Second story is END.. Now I wnat to tell you my Third Story..

Third story..
SEmalam my BF bagi mesej.. Semalam juga baru saya balas.. Selama hari ini saya tak balas pun.. Jangan salah sangka ! Umm.. Sebanarnya saya pun tak tahu kenapa saya tak balas mesej dia selama ini.. Saya pun pelik.. Tapi semalam saya balas juga mesej dia.. Bukan terpaksa ya ! * buat gaya tangan sekali sambil gelengkan kepala * ...

Lepas saya replay satu mesej dia terus sembur saya.. Saya pun terima saja sebab memang salah saya pun selama ini sebab tak balas mesej dia.. * itulah engkau siapa suruh kau tak balas mesej dia, sekarang ini kena marah pula,, Nasib-nasib * Sabar sahaja time itu.. Tapi saya rasa nak cekik saja diri sendiri.. Kenapa ? Sebab hari ini saya tak mesej dia.. LANGSUNG.. Hope dia tak apa-apa.. Memang dia tak apa-apa.. Tapi hati dia sakit.. Saya dah banyak sakitkan hati dia.. Apa yang saya kena buat ? ~.~ Umm.. Puas saya fikir masih tak tahu nak buat apa.. Dan sehingga kini saya masih berfikir nak buat apa..

Okay I want to stop talking about this right now..

Kpop story
Boyfriend.. Boyfriend.. Boyfriend..
Group ini sudah keluar album terbaru semperna DECEMBER ini.. Inilah saat yang saya nanti-nanti kan..


Tajuk album :
I'll Be There

Lagu :
1. I'll Be There
2. Not One, But Two
3. Whare Are You / Couple


Nak tengok MV I'll Be There ini tak?

~ MV I'll Be There ~


~ MV Don't Touch My Lady ~


~ MV Boyfriend ~


~ Introduction of Boyfriend ~


Inilah tatapan untuk anda semua okay.. Saya nak masuk tidur dulu.. SElamat malam.. :)
Nanti saya tulis post lagi.. Ppyong !


THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Wednesday, December 7, 2011

Book your ticket now

#NowYouCan bringing Yuna to concert this Dec14! Book your ticket now and make music history!

Buy a ticket!!!!

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Loads of study options! Which to choose? Come over to #SunwayEduDay !

Loads of study options! Which to choose? Come over to #SunwayEduDay !

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Dengar cerita ini..HOT punya.. Budak Gigi Rabbit: Kpop?euww

Annyeong!!
Olla!!
Selamat!!

Hari saya geram sangat dengan seorang blogger ini.. Apalah masalah dia dengan KPoP.. Siap kutuk YO Seob tak handsome.. Sorry sikit Yo Seob CUTE and ada suara yang POWER... ^^
I LOVE KPOP.. pasal inilah saya panas.. NAk tahu lebih lanjut.. Follow my story lagi ini.. Klik dekat link itu.. n.n

Budak Gigi Rabbit: Kpop?euww: Eee,apesal laa aku pergi blog org je mesti pminat kpop.bodoh-2 je.ape special kpop tah.bukan handsome pon.dahlah mata sepet.eeeee.geli bodoe...

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

segmen FOLlower Blog Ryn


Annyeonghaseo!!
Olla!!
Selamat semuanya!! ^^

Okey hari ini saya nak umm.. *fikir kejap* HAH!!!!
Buat entry apa lagi.. :) buat entry pasal SEGmen...
Okey malas nak tulis panjang-panjang..straigth to the point sajalah.
tuan punya blog ini ( bukan saya ) dia buat segmen..mari teruskan membaca.. :3

Link
Nak masuk dalam segman ini ada syaratnya.. Syarat-syaratnya ialah..

1. perlu follow tuan punya blog
2. mesti LIKE page tuan punya blog
3. tag 3 orang rakan anda yang mempunyai blog.. ( kawan yang belum masuk segman ini lagi )
4. wajib ada blog..


keterangan lanjut.. sila click dekat link 'Tuan punya blog ini'.. Terima kasih datang lagi..
Lupa pula.. tiga rakan yang mempunyai blog yang saya tag ialah :

1. ::BISkut BUBu::
2. ANEs-com
3. SIs DIEra


okey sampai dekat sini saja saya nak tulis hari ini.. Saya dah mengantuk.. Selamat malam semua.. ^^

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Saturday, December 3, 2011

December Time!!

assalamualaikum!!
annyeonghaseo!!
hello!!
selamat!!

hari ini saya nak buat update yang baru..maaf kalau saya tak buat post dua tiga hari yang lepas.. *dua tiga hari ke??* okey..masih belum lambat lagi saya nak ucapkan dekat semua orang diseluruh pelusuk dunia.. WELCOME TO click PLEASE hehe..itu saja saya nak cakap..disebabkan sudah masuk bulan DEC jadi saya tengah mengira sesuatu..tengah buat COUNTDoWN untuk BirtHDaY :)

saya nak cerita sesuatu..semalam ABG KuUU baru add dekat FB..dia post something dekat wall saya.. ^^ jom kita terjah sama-sama...


Khairul Faiz > Syada Nazurah
thanksss app dik....just another 17 day......hehe
· · · See Friendship · 17 hours ago

  • You and Khairul Faiz like this.
    • Syada Nazurah Count Birthday Calendar
      17 hours ago · · 1
    • Khairul Faiz hehehe
      17 hours ago ·
    • Syada Nazurah nk tue dh..hehe
      17 hours ago · · 1
    • Khairul Faiz ‎18.12.1995............our bornday...
      17 hours ago ·
    • Syada Nazurah yup3..
      17 hours ago ·
    • Khairul Faiz hehehe....KeTibaAn Adik-Beradik KaWasan Zone Merah RahMAN TiGeRR~....muahahahha
      17 hours ago · · 1
    • Nur Aziana Abdullah haih...ini ropenyer keje knak-kank bwh umr yep!!haha..anyway adik-adikku yg 2 org ni...jgn lupe ingtkan akak ye ble bifday t..jgn la sgn plak nk ingtkn..hahaha..akak ingt je bifday korng..sbb kcik kan??haha just nk tgk korng remind kan akak ke x...hahaha..slmt brcuti adik-adikku!! ♥
      17 hours ago · · 2
    • Khairul Faiz cet........blah la kau orng tua....@hehehe
      17 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah ckp tu elok skit eh..jgn ikut sdp mlut..t kne tulah pdn mke..hormat skit org yg lbih tua..
      16 hours ago · · 1
    • Khairul Faiz cwwah....memntang2 terer sj...tulah ea kakak???huuhuhu...kakak dh mkan????muahahaha
      16 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah sjrh ni slow2 skit..aku A sjrh skali je tw seumur hidup....wktu PMR..seriusly mmg aku xske sjrh..bosan la...dah la...akak dh tgk ko nyer mrkah sjrh..xyh nk wt sengal kat sni..akak dh mkn..tp lpr lg...np??nk blnje??
      16 hours ago · · 3
    • Khairul Faiz nk2....hehehblanja akak mkan angin je la ea....muhahaha
      16 hours ago · · 1
    • Nur Aziana Abdullah mkn angin tu aku pon bley blnje....hahaha...woi..aku dgr ko ade awek kt luar!!awek chat ke??hahaha
      16 hours ago ·
    • Khairul Faiz laaa.....2 ja yang adik mampu kak...:'( way!!!!!!!!mlot mna plak nie
      16 hours ago ·
    • Syada Nazurah Dh r akk nan abg ku yg kuCINTAIIIIII...hehe..jgn gado2 kate adik bradik...
      Akk : ni r kehidupn knk2 riang...hehe..comem adik x kn lupe dob akk..insyaallah law thn dpn umo adik pnjg lg..adik bley wr speech tok akk kuuu...akk abg mmg ad AWEX tw..
      Abg : cm r adix x tw..abg mmg ad SGF kn..x yh slindung2...pggln nye 'abrg n cyg'...uwexxxxsss..nk MUNTAH r plak..hehe..
      Laenr cm adex..x de spe pown..hehe
      15 hours ago · · 1
    • Nur Aziana Abdullah eeeuuuuwwwww...ni ye gjala dik2 aku...hm...nk cover ye...kan dah ade yg report...hm....
      15 hours ago ·
    • Syada Nazurah Hehe..die x bley cover daaaa...pdm muke kt abg..hihi..*evil laugh*
      jht gler ak...
      15 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah ini yana la...citer ape dye xtw...hahahaha...tp kdg2 tu tw je...mls nk wt tw..t org kte busy body plak...hehehehe....bfdy t xde azm bru ke??
      15 hours ago · · 1
    • Syada Nazurah Msty r..nk try straigth A's in SPM 2012 next year..not to be kemaruk sgt dgn KPOP coz thn dpn exm bsr..not to be kemaruk sgt dgn FB n BLOGGER n KPOP GROUP coz thn dpn exm..try to study smart not study hard..tp lw bley nk study hard study smart gk..not to be too blerrr..try to b matured...cieee...azm nie..ummmm!!!!
      Gambatte kundasai syada nazurah!!!! :)
      15 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah haha smgt nmpk...
      15 hours ago · · 1
    • Syada Nazurah Kite kne sntiase smgt!!!hehe
      15 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah hm...tol2..smgt2 gk..hmwork dh ciap??
      15 hours ago ·
    • Syada Nazurah Hehe...ade r skit...
      15 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah hm...bgus2..
      15 hours ago ·
    • Syada Nazurah Akk dh cp hw???
      15 hours ago ·
    • Nur Aziana Abdullah lom..
      15 hours ago ·
    • Syada Nazurah X pe2..bley wt slow..akk x g jln2??
      15 hours ago ·


inilah yang abg kuu post..hehe..kakak kuu pun ada.. ^^

STOP RIGTH NOW!!!

sekarang mood geram sangat!!! nak tahu kenapa?? JOM!! terjah sekarang..

Sazlin Sharmila ( Mila Alin )
&dy nie larhh yg aku cari ! !
^_^
-http://www.facebook.com/profile.php?=73322363-
· · about an hour ago near Kuala Lumpur, Malaysia ·
nak tahu tak link itu sapa punya??saya punyalah..tapikan saya tak tahu kenapa dia nak link saya..umm..saya tak buat apa-apa pun..saya sedih sangat..tapi..umm..biarlah dekat dia..asalkan dia bahagia foreverrrr...STOP!!!saya tak nak cerita pasal benda ini..

DECEMBER!!!!!
nak mulakan azam baru bila sampai DOB lagi beberapa hari lagi.. DUp!! DaP!! dUP!! dAp!! takutlah pula..azam saya ada dekat POST abg kuuu dekat blog saya..awak sudah baca tadi, betul atau tidak??

hari ini saya kenyang sebab pergi kenduri..
- First kenduri dekat Rumah Cikgu SAYA.. ^^
- Second kenduri dekat Rumah Pengasuh ADIK saYA.. :)

okay..sampai dekat sini saja saya nak berceloteh untuk hari ini..nanti saya update lagi..terima kasih sebab dengar cerita saya..

GOMAWO!!!
KAMSAHABNIDa!!!
Bye-bYE.... :P

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Ringankan Tangan Anda KLIK To Our SPONSOR