Thursday, February 14, 2013

Good Bye All


Assalamualaikum dan selamat malam...

Syada harap awak semua sihat sejahtera hari ni... 
Mungkin post ini adalah yang terakhir sebelum menjelang esok hari sebab esok saya perlu pulang ke Kem PLKN kesayangan saya itu di Bidor...
Walaupun tak berapa nak suka sangat nak balik sebab nanti bertambah BURN... Oh tidak!!!!
Tolong doakan saya yang baik-baik untuk saya...
Waa... Seronok sebab B.A.P and NUEST dah keluar lagu baru... 
Nak tunggu lagu TEENTOP dengan BTOB tapi dah tak boleh nak dengar sebab dah ada sekat kem... Padahal lagu dua group tu tunggu minggu depan saja... Ummm.... :(
Ok lah sampai dekat sini saya... Dengarlah lagu Onbe Shot dari B.A.P dan Hello dari NUEST...
Jumpa lagi di lain lembaran... Salam...


B.A.P - One Shot

NUEST - Hello



THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Tuesday, February 12, 2013

Jalan-jalan cari novel...


Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua (Malaysia)...

Sihat tak semua pembaca? Harap sihatlah ya... Mana yang tak berapa sihat itu silalah makan ubat dan kepada yang sihat sila jaga kesihatan anda...
Hari ini saya sedih sebab kawan saya tak dapat uploadkan gambar kami semua masa dekat kem plkn... Walaupun baru satu bulan tapi gambar dah ada... Untuk kenang-kenangan... 
Semalam saya and family pergi berjalan-jalan... Mula-mula ingatkan nakronda dekat AEON tapi tak jadi... Akhir sekali pergi PARADE... 
Parade pun parade lah... Asalkan dapat berjalan sementara saya ada di rumah ini...
Aktiviti pertama pergi parade ialah... MAKAN!!!!! Hihi... Perut dah lapar sangat... Time itu pukul 1.30 ptg macam itulah... 
Then saya jadi excited sebab pergi popular... *melompat-lompat* Bukan sebab apa sebab saya dah lama tak pergi popular untuk beli novel... 
Semalam usha-usha keliling popular semata-mata nak beli novel je... Dapatlah jugak dua buah novel yang menarik perhatian... 
Sebanarnya TIGA buah novel tapi lagi satu baru perasan time nak dekat balik so tak sempat nak beli... Sob... Sob... Sob...
Tajuk novel : LELAKI VERSI DIA and COKE DAN SUNDAE 2
Cuti ini saya tweet dengan kawan kem... Semua tanya pasal nak bawak makanan apa bile balik nanti... Balik kempukul berapa... 
Tapi satu dormmate nie tanya saya pasal novel... Dia suruh saya bawak novel... Novel yang paling penting kena bawak ialah M.A.I.D. yang lagi dua suka hati nak bawak apa...
Tapi sekarang ini tak tahu nak bawak apa sebab banyak sangat novel... Nak bawa apa erk? 
Umm.... O.O'''
Ok lah sampai dekat sini saja... Mata dah nak kuyu tapi saya kena habiskan cerita SETIA HUJUNG NYAWA... Tengok dekat tonton... 
Jumpa di lain lembaran... Salam...

THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Monday, February 11, 2013

Tweet Tweet SMS

Assalamualaikum dan selamat pagi, petang dan malam...
Annyeong!!!

Hihi... Excited pulak... Dah lamakan saya tak update blog... Ala kesian nye... Sekarang saya nak update la nie... Apa cerita? Sihat? Syada aka Wan sihat je... Alhamdulillah cuma... Sejak masuk PLKN nie saya jadi BURN... Oh May God 3x!!!!! *action gedik sikit* hihi... :) Inilah masalah yang akan jadi bila dah lama tak update blog... 

Alang-alang dah cerita pasal update blog nie... Tadaahhhhh!!!! Tengok tak perubahan blog nie?? Baru punya design... Penat tau buat mcm nie... Nie baru sikit sbb baru berjinak-jinak dgn BlogSkin... Syada selau tengok org lain buat blog skin comel-comel teringin nak buat... Selama ini buat tak pernah nak jadi adalah jugak 10 kali... Tapi hari baru jadi... Bak kata orang 'USAHA TANGGA KEJAYAAN'... Sekarang tengoklah hasilnya... memberangsangkan? Puji lebih-lebih pulak...

Okey sekarang nie tinggal nak buat header baru je... Tapi photoshop dah terbuang... Ummm... Kena download balik lah... Lamenye... Ok sampai dekat sini saja... Nanti saya sambung lagi... Bye...


THANKS FOR READING DON'T FORGET TO LEAVE A COMMENT

Ringankan Tangan Anda KLIK To Our SPONSOR